HOCKEYFOKUS

OMDÖMESLÖST AV CHRIS ABBOTT

Det är riktigt dåligt, jag blir så trött när jag ser Chris Abbott rikta en tackling mot en Frölundaspelares huvud, med ca sex minuter kvar, av en betydelselös match, innan slutspelet precis ska börja.

För det första, tacklingen är ful, den förtjänar ett par matchers avstängning och ska givetvis aldrig delas ut. Men den ska ABSOLUT INTE delas ut av en lagkapten som nu riskerar att stängas av under delar av eller hela serien mot Djurgården.

Som kapten leder du styrkorna, du går i täten och visar vägen. Du delar inte ut en tackling som gör att du får tillbringa serien på pressläktaren och käka chokladbollar. Det här är en stor brist i bägge Abbotts spel, man agerar vårdslöst och omdömeslöst. Det har blivit lite mer vårdat än tidigare, men nu såg vi det igen. Det får bara inte hända!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *